Se apropie Milan Furniture Show 2017

Cea de-a 56-a ediție a Salone del Mobile are loc între 4 și 9 aprilie la Centrul Expozițional din Milano, în Roma.

Salone Internazionale del Mobile, care va avea loc la între 4 și 9 aprilie 2017, Expozanții vor expune produse de la mobilier și iluminat la interioare pentru locul de muncă. Aproximativ 2.000 de expozanți se vor întinde pe o suprafață de 200.000 de metri pătrați. . Pentru profesioniștii din industrie, expoziția va fi deschisă zilnic între orele 9:30 și 18:30, iar pentru publicul larg- sâmbătă și duminică.

Salonul Internațional de Mobilă va fi împărțit în trei zone stilistice: Clasic, Design și xLux o secțiune a expoziției dedicată produselor de lux atemporale cu o interpretare modernă, care a fost lansată cu succes anul trecut.

Două bienale vor avea loc simultan: Expoziția Internațională de Iluminat Euroluce ( în pavilioanele 9-11 și 13-15 ) și Bienala Internațională de Design Interior pentru Locul de Muncă3.0 ( în pavilioanele 22-24 ) și Salone del Complemento d'Arredo Furniture Accessories Show.

SaloneSatellite, cea de-a 20-a ediție a Concursului Tinerilor Designeri, va fi o parte obligatorie a Salonului. Expoziția va avea loc în pavilioanele 22 și 24. Singurul alt eveniment care este intrinsec legat de Salonul de Mobilă de la Milano spațiu&interioare. La centrul de afaceri The Mall, situat în inima cartierului de design Porta Nuova din Milano, pardoselile, ușile și finisajele vor fi expuse pe un fundal de design realizat de Migliore+Servetto Architects.


Pentru informații despre Salone Internazionale del Mobile și detalii despre înregistrare, accesați site-ul oficial al salonului.


Citește mai mult  Un clasic modern de Meridiani
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: