Secretele țesătorilor din Lyon

Scaun ca un rege preferat! Ornamente istorice din colecția Stiller Life de Leuelli.

Capul de afiș al colecției.. Stofă de tapițerie cu model Madame du Barry. Țesătura lambda poartă numele contesei de Dubarry, ultima favorită a regelui Ludovic al XV-lea. Castelul ei de la Louvain era plin de lux. Legenda spune că Philippe de Lassalle, un artist al manufacturilor din Lyon din secolul al XVIII-lea, a inventat un ornament de țesătură de tapițerie special pentru el. Această piesă a fost găsită în arhivele Musee des Tissus et des Arts Decoratifs de Lyon ( secolul al XVIII-lea.

Pentru a crea țesătura modernă, artizanii Leuelli au folosit, de asemenea, structura pătrată reală a modelului de epocă.. astfel încât imaginea să fie mai ușor de citit din punct de vedere vizual.

Țesătura deliberat clasică Madame du Barry arată foarte bine pe modelele moderne de mobilier. Trendsetterul Moroso și-a pus loviturile pe Madame du Barry. Acestea au fost prezentate în cadrul expoziției Lo Sguardo de la Musee des Tissus et des Arts Decoratifs de Lyon.

Citește mai mult  Românesc sau străină: ce canapele de pat sunt cele mai bune??
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: