Sinetica aduce biroul la București

Forumul de birouri Office Next București 2014 va avea loc între 27 și 29 mai. Sinetica își va prezenta acolo noile produse.

Nou pentru biroul executiv Biroul de birou Vogue de la Sinetica. Un model versatil Pentru aproape orice birou. Liniile simple și curate ale biroului, precum și alegerea finisajelor.. Disponibil în diverse materiale ( lemn, melamină, sticlă ), lac, piele mată. Toate firele pot fi ascunse sub panouri, pentru a nu strica aspectul mobilierului.

Noua colecție Frame + include birouri executive, mese de conferință și mese de lucru. Un sistem modular flexibil care poate fi utilizat pentru a crea un mediu de birou personalizat. Picioare și margini de masă metal lustruit, oxidat sau vopsit în alb. Suprafețele de masă în sine în nuc, wenge sau abanos. Acestea pot fi texturate în nuc, stejar deschis sau stejar închis. Există, de asemenea, sticlă, vopsită în alb sau negru.

Sinetica își va prezenta noile produse la Office Next Moscow 2014- Forumul internațional de design de birouri, tehnologie și imobiliare va avea loc la București Gostiny Dvor.

Citește mai mult  Alegeți un scaun gonflabil
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: