Snowbird de Marisko Studio

Studio Marisko a prezentat primul său proiect realizat: un raft cu aripi, al cărui aspect depinde doar de imaginația proprietarului.

Tinerii designeri moscoviți Maria Yasko și Igor Marisko de la Marisko Studio au creat un raft original sub forma unei păsări albe ca zăpada, numită Snow Bird. – «snowbird" ). Obiectele pot fi poziționate chiar pe aripa sa.

Potrivit autorilor, modelul nu este doar funcțional, ci poate fi și un punct de atracție în interior. De asemenea, un "snowbird" permite proprietarului să își exprime individualitatea, deoarece raftul este de fapt o pânză albă care poate fi decorată după propriul gust Vopsea și pixuri, de exemplu.
Pasărea Zăpezii este acum produsă în piese personalizate.

Citește mai mult  14 Birouri care pot fi folosite ca birouri de calculator
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: