Softforming

Metoda de finisare a marginilor pentru panouri compozite.

Softforming- Metoda de finisare a marginilor panourilor compozite ( cel mai adesea plăci aglomerate sau MDF ). Marginile plăcii primesc o formă rotundă sau profilată și apoi sunt acoperite cu o folie de plastic. Este lipit cu cap la cap cu panoul din față. Dacă totul este făcut bine, îmbinarea dintre cele două capace este aproape invizibilă și etanșă. Pentru margini se poate folosi un model de folie diferit de cel folosit pentru fațade. Marginile sunt netede, fără unghiuri ascuțite, ceea ce face ca produsele să fie mai convenabile și mai sigure de utilizat.

Panourile placate cu tehnologia softforming sunt mai scumpe decât panourile laminate obișnuite, în care marginile sunt lipite cu o bandă separată de PVC. în același timp, acestea sunt mai puțin costisitoare decât postformarea. ( În acest caz, o singură folie este lipită atât pe suprafața frontală, cât și pe cea laterală. )

Citește mai mult  20 de bucătării italiene
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: