Sufletul este larg deschis

O revela╚Ťie savuroas─â ├«n mobilierul Restoration Hardware.

Deconstruit- O colec╚Ťie de mobilier tapi╚Ťat care include o canapea, fotolii, canapele. Acestea sunt replici ale unor piese de mobilier istoric, pentru care marca american─â este at├ót de cunoscut─â. Se bazeaz─â pe piese din secolul al XIX-lea.. Modele tradi╚Ťionale din lumea veche. Restoration Hardware se joac─â cu mo╚Ötenirea clasic─â, condiment├ónd-o.

Duce tr─âs─âturile vintage la un nivel absolut: expune cadrele din lemn masiv ╚Öi lenjeria de corp din in mobilier. Canapelele ╚Öi fotoliile par fie uzate de timp, fie nefinisate. Canapelele ├«mb─âtr├ónesc modelele ╚Öi culorile discrete ale tapi╚Ťeriei, de la in la nisip, de la cafea la c─ârbune. Mobilierul din colec╚Ťia Deconstructed este deja disponibil la NEXXT. C─âuta╚Ťi-l ├«n showroom-ul ROOMERS de pe bulevardul Novinsky din Bucure╚Öti.

Afla╚Ťi adresa showroom-ului ROOMERS.
Cite╚Öte mai mult  KLER Vals de toamn─â
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: