Tendință: denim

Există o gamă atât de largă de nuanțe de denim, încât este ușor să găsești opțiunea "ta".

Pentru fetele preocupate de modă, denimul este cel mai bun mod de a se îmbrăca cele mai confortabile, confortabile și mereu la zi. Aceasta este, de asemenea, opinia designerilor multor branduri populare, cum ar fi Max Mara, Chanel, Balmain, Louis Vuitton, Diane von Furstenberg, Valentino, DNKY, Barbara Bui, Acne, Derek Lam, care au inclus noutăți din denim în colecțiile lor de vară.

Nu este nevoie să cumpărați blugi, pantaloni scurți, cămăși, salopete, fuste sau adidași noi din denim. Orice garderobă trebuie să fie plină de piese retro vintage, poate lăsate de mama sau bunica ta. Acum este timpul să le scoatem!

Denimul deschis la culoare este potrivit pentru vară: se potrivește perfect cu accesorii neon și bronz ciocolatiu. Mergând la locul de muncă, puteți purta o rochie strictă de denim gros, iar pentru seara merge o jachetă ușoară cu o rochie lungă fluturând sau blugi albi cu o bluză translucidă cu un imprimeu floral.

Tema denimului în designul de interior a fost puternică de un sezon, deoarece casa de modă Diesel. De-a lungul anilor, au produs o colecție de lămpi din denim în colaborare cu Foscarini, au îmbrăcat fotolii din denim ale brandului de modă Moroso. Astăzi puteți adăuga o notă casual spațiului dvs. de locuit, și nu numai cu mobilier tapițat Chiar și tapetul foto și cablurile de la corpurile de iluminat sunt din denim.

Inspirat de DKNY – articole de casă inspirate de denim.

  • Dl Perswall tapet P140203-4.
  • Pat Self by Dorelan.
  • Scaun FA0050115-0295 de IFAB.
  • Canapea Le Bambole de B & B Italia.
  • Blugi Colored Cords de la fabrica NUD Collection.
Citește mai mult  Acrila mobilă cu zâmbet

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: