Tendință: toate lucrurile transparente

Multe fete asociază hainele translucide cu vulgaritatea… Cred că acesta este modul greșit de a privi poate cel mai sexy trend al verii…

În imagine: Valeria Kirichenko,
Redactor-șef

Vă puteți mulțumi cu o singură piesă, cum ar fi o fustă midi din cea mai fină țesătură, cu o fustă mai scurtă pe dedesubt: vă va face un look seducător, dar nu prea revelator. Pantofii cu nasul în formă de steeple cu inserții transparente sunt ideali pentru seară. Se asortează cu o rochie asimetrică luxoasă, un ambreiaj cu imprimeuri luxuriante și ochelari voluminoși cu rame transparente.

În casă Producătorii de bunuri de uz casnic sunt foarte sensibili la tendințele modei. În urmă cu câțiva ani, gama clasică de canapele Poltrona Frau a fost actualizată cu o versiune tapițată în plastic transparent. De ce? Puteți să o luați pe gazon lângă piscină și sub lumina puternică a soarelui să luați în considerare toate detaliile de "umplutură" internă canapea. Un alt produs nou ultramodern – Robinetul mixer transparent Hansgrohe, primul mixer multifuncțional din lume cu gura de scurgere transparentă, de la renumitul iluzionist vizual Philippe Starck.

Totul în casă ar trebui să fie transparent în această vară: canapeaua, dulapul, masa și chiar și robinetul!

  • Fotoliu Chester One de Poltrona Frau.
  • Axor Starck V de la Axor.
  • Masa de poker Reflex Angelo's.
  • Pătura Via Lattea de Meritalia.
  • Canapea Pop Duo de Kartell.
  • Garderoba Movie W de Gallotti & Radice.
  • Măsuță de cafea Julie de Meritalia.Citește mai mult  Vladimir Kutepov despre mobilierul atemporal
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: