Trandafiri de iarnă

Canapele și fotolii confortabile care amintesc de trandafirii și un covor cu o floare "pixel". Această nouă colecție de primăvară de la Bretz va fi prezentată la expoziția imm Cologne din Köln, în ianuarie.

Johann Bretz a creat primele canapele și canapele în 1895. – Kautschen ) pentru o marcă cu nume propriu înființată la acea vreme Bretz.

Astăzi, designerul și creatorul de modă Carolin Fieber ( Carolin Fieber ) închide cercul, Prezentarea rezultatului unei "evoluții" din această gamă de mobilier tapițat. În cadrul expoziției imm Cologne 2010 din Köln ( Germania ) din ianuarie, vor fi prezentate noile canapele, fotolii, poufuri și mese din colecția Kautsch, precum și un nou covor de podea cu un imprimeu pixelat la modă.


Canapelele și fotoliile din colecția Kautsch au forma unor cuiburi confortabile, cu masaje "pentru tine", "pentru mine" și "pentru noi" – pentru mai multe persoane care stau împreună sau individual.


Formele mobilierului tapițat avansat de la Bretz se aseamănă cu petalele de trandafir ale florilor și mugurilor cu divergențe din centru. Tema florală este susținută de tapițeria din colecția Kautsch – Cu un model de buchețele roz sau alb sau roz închis. Pernele decorative sub formă de flori roz stilizate completează aspectul.

Nu este surprinzător faptul că același leitmotiv poate fi observat în designul de pe suprafața covorului. Dar, spre deosebire de designul retro al canapelelor și fotoliilor, designul covoarelor este mai degrabă modern. Se numește Pixel Rose ( și este disponibil în trei dimensiuni diferite. – «pixel rose" ) și arată ca un desen pixelat al unei flori de trandafir, mărit de mai multe ori. Covorul Bretz este fabricat din lână și viscoză și este disponibil la cerere în orice dimensiune, de la 100×100 cm la 450×450 cm.

Citește mai mult  4 sfaturi simple despre cum să încorporezi o canapea gri în casa ta


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: