Un clasic modern de Meridiani

Motivele clasice sunt adesea întâlnite în sortimentul de mobilier al mărcii Meridiani. A fost, de asemenea, văzut printre noile produse ale mărcii la târgul Maison & Objet 2011 de la Paris.

Sesiunea din ianuarie a Maison& Objet – 2011 Meridiani a prezentat un nou fotoliu Keaton. Model O interpretare modernă a fotoliului clasic cu urechi. Spătarele joase oferă o senzație confortabilă de izolare și pot fi folosite și ca cotiere.

Același motiv este evident și în aspectul noului pat dublu Winger, cu căpătâiul rotunjit pe laterale. Partea din față a căpătâiului, ca și spătarul fotoliului, este împodobită cu o matlasare decorativă Capitone.
Dacă doriți, atât căpătâiul, cât și fotoliul pot fi complet tapițate în țesătură sau piele.

Legături conexe:
Explorați toate piesele de Meridiani.
Vedeți toate noutățile lunii ianuarie la Maison& Obiect – 2011.
Citește mai mult  Îmbinarea cu tenon
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: