16 fotolii de joac─â pentru copii

Datorit─â eforturilor designerilor ╚Öi produc─âtorilor, scaunele ├«nclinate pentru copii arat─â din ce ├«n ce mai neobi╚Önuite, deoarece scopul lor este de a dezvolta imagina╚Ťia copilului. instruc╚Ťie 1 ├Än.

Scaun balansoar pentru copii O op╚Ťiune tradi╚Ťional─â, dar departe de a fi singura op╚Ťiune de mobilier juc─âu╚Ö. Datorit─â eforturilor designerilor ╚Öi produc─âtorilor, fotoliile pentru copii pot acum s─â str─âluceasc─â ╚Öi s─â fie demontate, un scaun poate fi transformat ├«ntr-un fotoliu, un scaun – un scaun… ├Än raft, iar scaunele balansoare nu mai arat─â ca ╚Öi caii obi╚Önui╚Ťi, arti╚Ötii ├«ncearc─â s─â le fac─â c├ót mai neobi╚Önuite ╚Öi mai fanteziste posibil. Cu toate acestea, produc─âtorii lucreaz─â cu aten╚Ťie nu numai la aspectul ╚Öi designul mobilierului de joc, ci ╚Öi la calitatea acestuia. Un scaun balansoar pentru copii este f─âcut pentru a se potrivi ├«n─âl╚Ťimii unui copil, ╚Ťes─âturi ╚Öi bl─ânuri special certificate, pentru tapi╚Ťerie.. lac pe baz─â de ap─â.

Cite╚Öte mai mult  10 ├«ntreb─âri frecvente care apar atunci c├ónd cump─âra╚Ťi o buc─ât─ârie
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: