25 de bucătării moderne

Uneori austere și uneori extravagante, dar întotdeauna ergonomice și funcționale, bucătăriile moderne surprind prin designul lor și încântă prin performanțele lor excelente.

bucătărie la modă

Mobilier pentru bucătărie în selecția editorială foto se caracterizează prin concisitate decorativă, funcționalitate și ergonomie, t. . Are toate caracteristicile principale ale unui stil modern. Și exact despre asta este vorba în bucătăriile moderne – și, în același timp, există o gamă întreagă de modele.

Bucătăriile moderne din imagini au un aspect expresiv și arhitectural. Sunt disponibile cu unități dreptunghiulare de podea și de perete care pot fi poziționate pentru a profita la maximum de designul lor ergonomic. Bucătăriile moderne sunt adesea completate de mese de insulă sau semi-izoladă și de contoare de bar care le fac și mai atractive din punct de vedere estetic și funcțional.

Dulapurile și sertarele din seturile de bucătărie moderne sunt completate cu rafturi de dimensiunea și configurația necesară, în funcție de cererea clientului. Ușile și sertarele se închid silențios și delicat prin apăsarea unui buton, amortizoare de aer și balamale reglabile care le permit să se închidă doar printr-o ușoară atingere. Blaturile pentru mese de tocat sunt realizate din materiale frumoase și durabile, cum ar fi piatra naturală sau sintetică, ceramica, oțelul sau sticla călită. Ușurința structurală și exclusivitatea mobilierului de bucătărie pot fi accentuate de iluminarea integrată, de accesorii cu un design neobișnuit sau de lipsa acestora.


În această publicație sunt folosite materiale din sursă


Citește mai mult  Blatul de bucătărie mozaic cu propriile mâini
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: