Caracteristicile speciale ale bucătăriilor germane Haecker

Cuvântul "bucătărie germană" evocă calitatea și tehnologia modernă. Cum arată, cum se simte și din ce este făcut un set de bucătărie modernă? Să luăm ca exemplu colecțiile celebrei fabrici Haecker.

Bucătăriile germane sunt renumite pentru caracterul lor practic.

Haecker se specializează acum în mobilier de bucătărie. Totul a început ca un atelier de tâmplărie de familie, fondat de Hermann Haecker în 1898. Friedrich Haecker a continuat moștenirea tatălui său în 1938, iar Horst Finkmaer a preluat compania în 1965. De acum încolo, fabrica și-a concentrat eforturile pe mobila de bucătărie. Producția a crescut în mod constant, iar astăzi Haecker dispune de patru fabrici în comuna Rödinghausen, Germania. Compania produce 700 de seturi de bucătărie pe zi.

1. Modularitate

Configurația bucătăriei moderne este un adevărat set de construcție: zeci de unități și elemente în fiecare colecție. Inginerii din fabrică întocmesc "grile" speciale Inginerii din fabrică stabilesc "dimensiuni speciale ale grilei" care, în opinia lor, vor ajuta la crearea celei mai bune configurații de bucătărie. Dulapurile cu înălțimea de 78 cm sunt disponibile în diferite modele, pe diferite socluri. Astfel, este posibil să creați un set care să se adapteze la orice spațiu, chiar și la cel mai neconvențional. Bucătăria este ergonomică, adică ușor de utilizat.

Bucătăria germană este deosebit de potrivită pentru cei care apreciază raționalitatea și soliditatea în amenajarea locuinței lor.

Există, de asemenea, o tendință relativ nouă în designul bucătăriilor Fronturi fără mânere. Deschiderea ușii la cea mai mică atingere. Fronturile continue fac posibilă obținerea unor efecte vizuale neașteptate. Funcționează deosebit de bine în bucătăriile care sunt combinate cu o cameră de zi sau o sufragerie, bucătăria arată mult mai familiară și mai puțin utilitară.

Citește mai mult  20 trunchiuri și budoare

În fotografie: AV 2080 Beton Natur bucătărie de Haecker.

2. Finisaje

Întotdeauna există o gamă variată de modele și finisaje. De exemplu, bucătăriile Haecker din Germania sunt disponibile în stil clasic, modern și rustic și pot fi realizate din panouri laminate, precum și din lemn masiv ( pin, cireș, arțar, nuc ). Disponibil în furnir, oțel inoxidabil, sticlă, lac mat și lucios. Toți împreună.. zeci de variante.

3. Tehnologii

Producătorii găsesc în mod constant noi soluții interesante menite să vă facă timpul petrecut în bucătărie, pe de o parte, plăcut și agreabil, iar pe de altă parte, să vă facă timpul petrecut la gătit mai confortabil și mai relaxant mai eficient. Cele mai inovatoare aparate de bucătărie Haecker sunt mesele Silent-Move: chiuveta și plita de gătit sunt ascunse sub un blat glisant, care se transformă în masă de luat masa. Sertare cu deschidere completă și cu încărcare, soluții neobișnuite în domeniul rafturilor și dulapurilor, inclusiv iluminat încorporat și interior "inteligent" a amenajărilor interioare, garantează un spațiu de depozitare amplu.

4. Simplicitate

Cu toată gama bogată de module și finisaje, este imposibil să te pierzi în ele. Cataloagele în vrac au fost înlocuite de designerii de bucătării online. Oricine își poate modela propria configurație sau poate alege din zeci de opțiuni prefabricate. În cazul în care întâmpinați probleme, puteți apela oricând la ajutorul unui consilier.


Ca drepturi de publicitate

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: