15 pereți pentru copii

Pentru ca grădinița să arate spațioasă, cu toate piesele de mobilier potrivite, aveți nevoie de o soluție specială de design interior. O unitate de perete combinată cu un pat sau o masă ar putea fi soluția.

Compact, dar nu înghesuit

De obicei, setul de mobilier pentru copii este format din mai multe elemente de mobilier care ar trebui să fie capabile să aranjeze inteligent camera, menținând în același timp un sentiment de "spațiu" și crearea unui interior confortabil. Dacă aceasta nu este o opțiune, iar căutarea unei soluții de amenajare interioară pentru camera copilului este complet diferită – compactă, dar nu înghesuită Poate fi un program de mobilier modular sau pereți pentru copii, combinat cu articole precum paturi, birouri, rafturi cu balamale, dulapuri, rafturi și comode.

Principalul avantaj al pereților pentru copii- mobilierul poate fi așezat de-a lungul unui perete sau amplasat ergonomic într-un colț al încăperii, lăsând liber centrul camerei. Veți fi de acord că este perfect pentru o cameră mică de copii. Cu toate acestea, pereții pentru copii cu un birou, o unitate de perete cu un pat și alte accesorii pot fi folosite și în spații mai mari Ele arată foarte elegant și modern.

Pereții pentru copii cu un pat supraetajat sunt perfecte pentru camere cu doi copii. Producătorii oferă programe de mobilier de diferite tipuri – Cu două paturi așezate la înălțimi diferite ( unul pe podea, unul sub tavan ) sau unul lângă altul la același nivel, cu un pat sau o canapea, patul suplimentar poate fi scos de sub pat. Dulapurile pentru copii cu paturi de la producătorii moderni vin într-o mare varietate de stiluri – și acesta este un lucru bun Țară, clasic, minimalist. Printre gama largă de modele, puteți găsi opțiuni pentru camera unui preșcolar, pentru camera unui adolescent, pentru camera unei fete sau pentru camera unei tinere fete.

Citește mai mult  Anglomania

Mobilierul este fabricat din ( fag, cireș, arin, nuc ) tamburato, lemn masiv;. Mobilierul este finisat cu lac netoxic sau melamină, fronturile sunt decorate cu plexiglas și inserții din plastic colorat, mânere frumoase cu pietre sau craquelure, ușile și sertarele sunt pictate manual cu miniaturi și serigrafii.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: