Anglomania

Pentru cei care iubesc The Beatles, sărbătoresc reginele în fiecare an și sunt nostalgici după "swinging London" și anii 60, Andrew Martin a produs o serie de mobilier în adevăratul spirit britanic.

Fabrica britanică Andrew Martin Seria Essentials a trecut de la canapelele care celebrează Statele Unite și include acum câteva articole cu un aer patriotic britanic, cum ar fi simbolurile Imperiului Britanic, spre deliciul iubitorilor de muzică.

Unele piese din gama re├«nnoit─â Essentials sunt tapi╚Ťate ├«n ╚Ťes─âturi care imit─â ( Union Jack ) steagul britanic, cum ar fi canapeaua Chesterfield, perfect clasic─â, tapi╚Ťat─â ├«n catifea, sau scaunul Ballroom, tapi╚Ťat ├«n denim, ca o re├«ncarnare a anilor '60.

O altă noutate este o canapea compactă cu două locuri, al cărei spătar este împodobit cu portrete ale muzicienilor din legendara trupă britanică The Beatles.

Original: fotografia utilizată la proiectarea Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ( 1967. ) pe care criticii îl numesc unul dintre cele mai influente albume rock din toate timpurile.

Andrew Martin nu a uitat de monarhia veche de secole: fronturile comodei sunt acoperite cu piele ponosită îmbătrânită artificial și au o coroană regală încrustată cu cuie metalice.


Imaginea de pe site a fost folosită în acest articol


Cite╚Öte mai mult  Gre╚Öeli comune atunci c├ónd alege╚Ťi un pat pentru gr─âdini╚Ť─â
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: