13 canapele extensibile de colț

Visezi la o zonă de relaxare spațioasă în camera ta de zi? Cumpărați o canapea de colț. Se transformă într-un pat larg – un plus plăcut și funcțional pentru un aspect elegant.

Geometrie de casă

Canapea de colț.. În mod tradițional, este mai voluminoasă și mai complicată decât canapeaua liniară obișnuită. Cu toate acestea, chiar și pentru o cameră de zi mică puteți obține un model de dimensiuni potrivite cu setul potrivit de caracteristici. modele pentru camere de zi spațioase sunt construcții nestandardizate, alcătuite dintr-un set de module, care pot fi combinate în diferite moduri, creând noi configurații. Este important pentru "constructorul casei" Nu numai că este ușor de utilizat, dar este și luxos.

O canapea în colț face posibilă utilizarea colțurilor din cameră care nu sunt accesibile pentru alte tipuri de mobilier. Aceasta poate fi transformată într-o canapea extensibilă de colț cu ajutorul mecanismelor de transformare.

O canapea de colț cu un compartiment de dormit va rezolva două probleme domestice deodată- prezintă o zonă de relaxare confortabilă și oferă locurile principale sau "pentru oaspeți" dormitor. Cel mai comun mecanism pentru o canapea extensibilă de colț este mecanismul delfinului – zona de dormit este formată dintr-un spătar, un scaun și o secțiune extensibilă. Un alt bonus posibil al unei canapele extensibile de colț sub scaun: nu trebuie să vă faceți griji în fiecare dimineață unde să puneți pernele și păturile.

Citește mai mult  Inovații interioare de Brühl
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: