25 de rafturi pentru biblioteca ta de acas─â

Iubi╚Ťi c─âr╚Ťile? Alege╚Ťi o unitate de depozitare confortabil─â ╚Öi frumoas─â pentru biblioteca dvs. de acas─â.

Construc╚Ťii de bibliotec─â

C─âr╚Ťile trebuie s─â fie depozitate corespunz─âtor ╚Öi trebuie s─â cump─âra╚Ťi mobilier specializat pentru ele.. rafturi de bibliotec─â. Sisteme de depozitare spa╚Ťioase, bine construite, cu un num─âr mare de rafturi de diferite ad├óncimi. Cu ajutorul lor pute╚Ťi crea o atmosfer─â interesant─â, un stil ╚Öi o atmosfer─â ├«n camera de zi. Iar c─âr╚Ťile aranjate pe rafturi devin un adev─ârat element decorativ.

Atunci c├ónd comanda╚Ťi o unitate de rafturi, lua╚Ťi ├«n considerare dimensiunea bibliotecii dvs. de acas─â produc─âtorul va echipa sistemul de stocare cu num─ârul de module de care ave╚Ťi nevoie. De asemenea, ar trebui s─â lua╚Ťi ├«n considerare caracteristicile arhitecturale ale camerei ├«n care va fi instalat sistemul de depozitare. S-ar putea s─â ave╚Ťi nevoie de un dulap de col╚Ť sau de unul conceput special pentru o camer─â cu un tavan ├«nclinat. ├Än prezent, produc─âtorii ofer─â, de asemenea, programe modulare care pot fi adaptate pentru a se potrivi oric─ârui spa╚Ťiu, transform├óndu-l ├«ntr-o sal─â de bibliotec─â.

Biblioteca de acas─â- este mai mult dec├ót o simpl─â bibliotec─â. Camera de zi, unde v─â pute╚Ťi uita la televizor, la ╚Öemineu ╚Öi asculta muzic─â. Raftul poate fi dotat cu un portal pentru ╚Öemineu, sec╚Ťiuni pentru canale media digitale ╚Öi canale prin cablu.

Rafturile moderne sunt disponibile din lemn masiv cu finisaj furnir sau lac, multi-strato sau MDF de ├«nalt─â calitate, sau cu rame metalice, fronturi ╚Öi rafturi din sticl─â c─âlit─â. Acestea alterneaz─â rafturile deschise cu sec╚Ťiuni ├«nchise, cu ├«ncuietoare ╚Öi vitrine ├«n care pute╚Ťi expune suveniruri sau vesel─â frumoas─â. Rafturile pot fi dotate cu coloane, accesorii aurii etc, ├Ämbun─ât─â╚Ťit─â ├«n continuare prin iluminat, u╚Öi glisante ╚Öi batante.

Cite╚Öte mai mult  Un ochi de femeie
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: