Capitel din ceramică

Între timp, mulți producători oferă plăci ceramice care nu se pot distinge de textile. Transformați-l într-o căpătâiță și creați moliciunea de care aveți nevoie cu perne.

Nou-veniții au tendința de a încerca să economisească la mobilă: până când renovarea este completă, ei trăiesc cu un bec în loc de un candelabru și cumpără o saltea în loc de un pat întreg. Nu lăsa redecorarea "pentru mai târziu": Fă-ți căpătâiul din ceea ce a rămas din baia renovată.

Veți avea nevoie de mai multe foi de gresie de format mare. Comandați un cadru de bază din placaj de la un atelier de tâmplărie sau confecționați unul singur. Permiteți ( articulații ) pentru a atașa căpătâiul la perete.

Așezați plăcile pe o foaie de placaj Doar șase plăci au fost necesare pentru această căpătâi. Lipiți plăcile de placaj folosind adezivul pentru plăci, lăsați să se usuce, apoi chituiți rosturile cu o culoare potrivită.
Încadrați o foaie de placaj Plăcile finale pot fi mai îngrijite dacă le încadrați ( similar cu modul în care încadrați tablourile ).


Citește mai mult  Chesterfield transparent de Poltrona Frau
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: