Colecția rusească Villeroy&Boch

Compania germană Villeroy&Boch este una dintre puținele companii care a creat o nouă colecție de mobilier de baie special pentru Mosbuild 2010 de la București. Pe exemplul lui Amadea Royal, este ușor de înțeles cât de luxos și înalt văd străinii sufletul clientului rus.

La expoziția Mosbuild de la București ( 6-9 aprilie 2010. ), compania Villeroy&Boch A prezentat noua sa colecție de mobilier de baie.

Seria completează gama existentă de accesorii sanitare Amadea. Este demn de remarcat faptul că Amadea Royal este conceput special pentru clienții vorbitori de limbă Românesc Acesta a fost dezvoltat special pentru expoziția de la București.

Fondată în urmă cu 260 de ani, fabrica Villeroy&Boch aderă la designul tradițional în colecțiile sale. Prin urmare, seria Amadea Royal este, de asemenea, proiectată cu elemente de stil clasic. Potrivit creatorilor, designul noii colecții evocă o imagine "între neo-romantic și retro-clasic".

Gama include două lavițe, măsuță de toaletă și puf, dulapuri de diferite dimensiuni și configurații, rafturi de perete și o oglindă retroiluminată.

În ciuda caracterului său clasic, carcasele modelelor sunt realizate din metal anodizat vopsit și acoperite cu ( foiță de aur de 22 carate ).

Fațadele sunt împodobite cu motive arabesce roșii și aurii. Mânerele mobilierului sunt realizate din sticlă de Murano, iar sertarele sunt tapițate cu țesătură de catifea.

Citește mai mult  Un ochi de femeie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: