Confort modular Vibieffe

Marca italian─â Vibieffe prezint─â o versiune reproiectat─â a popularei sale canapele la expozi╚Ťia Salone del Mobile – 2012, care are loc ├«n prezent la Milano.

Canapeaua modular─â 750 Link de la Vibieffe poate fi considerat─â cu adev─ârat o colec╚Ťie complet─â de canapele, datorit─â numeroaselor sale elemente care fac posibil─â crearea unei compozi╚Ťii potrivite. Se poate alege ├«ntre module de insul─â, de col╚Ť ╚Öi alte module. Mai recent, linia a fost extins─â cu o canapea cu trei locuri, cu o l─â╚Ťime de 210 cm, cu dou─â bra╚Ťe ╚Öi un element de dreapta sau de st├ónga cu o baz─â larg─â dincolo de perna scaunului.

Designerul italian ( Gianluigi Landoni ) a ├«ncercat s─â creeze o gam─â de articole care ar putea fi u╚Öor combinate ├«ntre ele, dar care pot fi folosite ╚Öi singure. Canapeaua are o u╚Öurin╚Ť─â vizual─â datorit─â liniilor ├«ngrijite ale corpului ╚Öi picioarelor metalice sub╚Ťiri. Tapi╚Ťeria este disponibil─â ├«n varianta complet deta╚Öabil─â din material textil sau fix─â din piele.

Exploreaz─â alte piese de Vibieffe.
Cite╚Öte mai mult  Timp pentru a ├«nflori
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Comments: 1
  1. Camelia

    Ce sunt principalele avantaje ale confortului modular Vibieffe ╚Öi cum pot ob╚Ťine mai multe informa╚Ťii despre produsele disponibile ╚Öi pre╚Ťuri?

    R─âspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: