Desene cu un antidesign

Sfatul nostru pentru cei care doresc să creeze un interior antidesign, un stil cheie în activitatea celebrului arhitect, designer, teoretician și inovator italian Alessandro Mendini.

Alessandro Mendini, în conformitate cu conceptul său de anti-design, a fost primul care a îndrăznit să combine contexte incompatibile în designul interior, arhitectura, mobilierul, detaliile și accesoriile de uz casnic, precum și să transforme piesele clasice de mobilier în ceva nou și radical. Lucrări de Mendini O fuziune de suprarealism, ironie, jocuri paradoxale cu formele și decorurile, experimente cromatice îndrăznețe și un gust impecabil, negarea oricărui canon și a stilizărilor respectabile ( deși lucrările sale au devenit de mult timp clasice și se află în numeroase muzee din întreaga lume ).

O interpretare ironică a unui stil de mobilier din secolul al XVIII-lea – volanele sunt înlocuite de sculpturi realizate manual.

Anti-proiectarea lui Mendini pentru cei care îmbrățișează viața ca pe un proces creativ, pentru cei emotivi, ingenioși, aventuroși, aventuroși și experimentali. Opera maestrului Mendini Cocteiluri cu o încărcătură puternică de creativitate, provocare și reînnoire. Vrei să încerci?? Iată câteva rețete.

Adăugați condimente. Necăjirea și coloritul nu trebuie să fie prea mult. În studioul clasic acromatic Mendini, rolul "condimentelor" O pereche de scaune galbene la modă, biomorfe, scaune de bar din plastic galben și un colaj pop-art pe perete ar putea fi de mare ajutor acestea creează "condimentul" dorit contexte conflictuale. Într-un interior colorat, scenariul provocării este, în consecință, invers.

O nouă interpretare a stilului din anii 1950. Culoarea mesei aduce un "condiment" la schema de culori, altfel simplă, a interiorului.

Stilul invers. Anti-designul a fost conceput ca o luptă împotriva icoanelor trecutului, dar și ale prezentului, ale căror urmași sunt, de exemplu, minimalismul și high-tech. Astfel, pe tărâmul impecabil de serios al sticlei și metalului alb ca zăpada sau brutal, poate apărea un fotoliu baroc somptuos, tapițat în țesătură cu un motiv jucăuș de șoarece moca și un design pestriț al cotierelor sculptate.

Citește mai mult  holuri de intrare: cum să se potrivească totul în?

Pictează-l în felul tău. Atașați la scaunele sau dulapuri picioare fantezie și spate complicate într-o grabă este puțin probabil să reușească, dar repaint- este destul de capabil. Ramele unei canapele, ale unui fotoliu sau ale unei lămpi de masă pot fi acoperite cu segmente viu colorate, iar culorile interschimbabile "ca la palat" pot fi folosite cu mare efect Tapisați mobilierul tapițat cu modele florale sau geometrice strălucitoare. Partea din față a comodei să semene cu o pictură abstractă a lui Kandinsky, iar masa de sufragerie poate fi vopsită în carouri albe și negre.

O comodă în ediție limitată, nouă piese numerotate și semnate de maestru. Și cine împiedică persoana obișnuită să experimenteze și să picteze mobilierul obișnuit?

Fresce abstracte. Pe pereți sunt pictate dreptunghiuri, triunghiuri și trapezuri multicolore nu este o opțiune pentru o cameră de zi tânără? Cu toate acestea, este puțin probabil ca oboseala emoțională într-un astfel de interior să fie evitată, deci este mai bine să vă limitați la un singur perete, iar pentru restul și pentru mobilier alegeți o singură culoare sau o paletă acromatică.

În imagine: AM23 26 / Queens Guard de Alessi, proiectat de Mendini Alessandro.

Lucruri mici și amuzante în viață. Mendini însuși a experimentat cu diferite tehnici, fără a se feri de sudură și de lucrul cu puzzle. Suveniruri realizate pe măsură din placaj și lemn tăiat, plexiglas și carton colorat metalic Nu numai designerii de renume, ci și artiștii autodidacți îndrăzneți își pot permite acest lucru. Un pic de autoironie este binevenită.

Efectul de desen animat. Așezați pe un raft sau pe un dulap o varietate de suveniruri de forme și mărimi asemănătoare, acoperite cu diferite variante de pictură.. înseamnă să vă arătați abilitățile creative și simțul umorului.

Citește mai mult  Mobilier de design pentru tehnologie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: