Fasolin noaptea, Fasolin ziua

Perlă blândă, luciu alb ca zăpada și farmec rustic în colecția Tea.

Colecția de ceai.. Unul dintre cele mai bine vândute produse ale fabricii. Mobilier pentru camera de zi ( Ziua ) și pentru dormitor ( "Night" ) în cea mai bună tradiție a dulapurilor italienești. Meșteșugul întâlnește idei moderne. Paturile și noptierele, dulapurile și mesele sunt marcate de linii severe și elegante. Decorat cu mânere neobișnuite pentru sertare și uși și margini texturate pentru blaturi și margini.

Finisajele Tea vă permit să vă simțiți ca un designer. Lac alb lucios sau finisaj natural de tutun — alegeți dintr-o gamă largă de lacuri și finisaje pentru a vă satisface gusturile. Gândiți-vă la tapițerie: piele naturală sau ecologică, țesături în diferite nuanțe. Folosiți accente cu incrustații din sticlă lăcuită sau bronzată.

Descoperiți toate colecțiile de Fasolin.
Citește mai mult  7 Sfaturi pentru persoana care cumpără o masă de luat masa
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: