Mobila ca artă

Mobilierul și lămpile Pouenat realizate manual pot fi acum achiziționate în România. Brandul a debutat oficial la galeria BOCCARA.

Marca franceză Pouenat a fost prezentată la BOCCARA pe 14 noiembrie. Înființată în 1880, compania a început ca o companie de construcții metalice. Acest material este încă un element de bază în colecțiile de mobilier, accesorii și corpuri de iluminat.

Amenajări interioare de Pouenat- lucruri "ca la muzeu" de ordinul . Dezvoltate de designeri de top și realizate manual, acestea sunt un obiect de colecție. Ele sunt transmise ca moșteniri și arătate oaspeților ca picturi sau sculpturi pitorești.

Jacques Rayet ( Jacques Rayet ) CEO al Pouenat a prezentat marca la eveniment;. Unul dintre colaboratorii obișnuiți Designer Francois Champsur ( Francois Champsur )- a vorbit despre noua sa colecție și despre tendințele viitoare.

În imagine: designerul François Champsoir, Catherine de Gliniasti ( soția ambasadorului Franței în România ) și Jacques Rayet ( CEO al Pouenat ).

În fotografie: Didier Marien ( BOCCARA ) Jacques Rayet ( director general al Pouenat ) și Catherine de Gliniasty, soția ambasadorului Franței în România ).

În imagine: Irina Boudtseva ( BOCCARA ) și Jean-Yves Lanvin ( reprezentant oficial al Pouenat& Charles Paris în România ).

În fotografie: designerul Francois Champsoir și Maria Savostianova ( "Interior+Design" ).

Citește mai mult  Întoarcerea clasicului
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Anca

    Cât de importante consideri că sunt detaliile la mobila ca artă și cum pot ele influența aspectul general al unei încăperi?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: