Mobilier în pânză de păianjen

Nimeni altul decât pentru sărbătoarea de Halloween, compania franceză Roche Bobois prezintă colecția de mobilier Spider și măsuța de cafea Rodia.

Nou din fabrică Roche Bobois acoperit cu un model neobișnuit de "pânză de păianjen. Dar particularitatea lor nu constă doar în modul în care sunt făcute, ci și în ceea ce sunt făcute Toate piesele sunt realizate în întregime din DuPont™ Corian®.

Corian® a fost ales pentru acest proiect nu numai pentru durabilitatea și ușurința de întreținere, ci și pentru suprafața sa plăcută și mătăsoasă.

Colecția Spider, concepută de designerul De Daniel Rode ( Daniel Rode ) include un bufet, o masă de sufragerie și o măsuță de cafea. Toate piesele se disting prin forma lor concisă, conturul geometric. Numele Spider ( ingr.—păianjen" ) datorită decorului sub formă de pânze de păianjen stilizate: linii încrucișate haotic decorează suprafața fiecărui obiect din colecție, inclusiv picioarele mesei și părțile laterale ale măsuței.

Toate piesele Spider sunt fabricate din suprafață solidă DuPont™ Corian® Glacier alb.

Designul simplu al modelului Rodia îl face ideal pentru interioarele de orice stil.

Mulțumită faptului că materialul DuPont™ Corian® ceea ce permite ca elementele să fie îmbinate fără cusături, fără elemente de fixare metalice utilizate în mod tradițional în construcția meselor- bolțuri sau șuruburi.

Detaliu interesant: ușile măsuței Roche Bobois au o grosime inegală. Suprafața interioară a obloanelor este "scobită" conturul modelului de pânză de păianjen, astfel încât lumina blândă să poată străluci prin material ceea ce explică diferența de nuanțe de pe panoul frontal.

Masă de cafea Rodia Poate fi combinat cu colecția Spider sau poate fi folosit ca piesă individuală.

Citește mai mult  O canapea extensibilă pentru oaspeți

Masă de cafea Rodia- o altă nouă creație a lui Daniel Rohde de asemenea, complet fabricate din DuPont™ Corian® tapițeria albă Glacier White nu are cusături vizibile și arată ca o construcție solidă, monolitică.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: