Mobilier Mickey

Mobilier "by Mickey Mouse": fotolii "ca din desene animate" – un nou proiect comun al Cappellini și Signature la Salone Internazionale del Mobile de la Milano.

Mickey uriaș așezat pe un scaun Cappellini uriaș. Mobilierul real de dedesubt pare a fi de jucărie ca dimensiune și aspect.

Satyendra Pakhale ( Satyendra Pakhalè ). Anterior pur monocrom, scaunul este într-o versiune în ediție limitată, realizată din plastic alb, cu un curcubeu de culori. Pentru producție au fost folosite materiale reciclate.

VEZI ȘI
Produse noi la Salone Internazionale del Mobile – 2010

Imaginile realizate de disneyconsumerproducts au fost folosite în articol.com


Citește mai mult  Bucătăria plutitoare Leicht
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: