Noutăți Retro Selva în Köln

Selva a prezentat o jumătate de duzină de modele noi și o masă modulară neobișnuită la imm Cologne 2015.

Noutățile Selva prezentate la expoziția imm Cologne din Köln sunt ușor de combinat între ele. Patru modele concepute de designerul Leonardo Dainelli ( Leonardo Dainelli ). Patul, masa de sufragerie, măsuța de cafea și comoda INDIGO sunt modele cu aspect retro din anii 1960, cu linii elegante și colțuri rotunjite.

Masa Zen și scaunul Thor Opera lui Tiziano Bistaffa ( Tiziano Bistaffa ). Modelele prezintă, de asemenea, o combinație de linii drepte și rotunjite. Totul pentru că designerul a decis să facă mobilierul versatil potrivit pentru orice interior.

O altă noutate este sistemul VARIA ( Colecția Timeless ). Este o masă de luat masa în diferite versiuni. Clientul poate deveni el însuși designer: alege din șase opțiuni de picioare ( de la picioarele drepte simple la cele cambrate în mod jucăuș ) și alege dimensiunea blatului, culoarea finisajului.


Explorați alte modele de la Selva.

Citește mai mult  20 de dulapuri duble
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: