Personalizați-vă canapeaua

Noul concept de mobilier modular Busnelli la iSaloni 2013.

Taylor este o canapea modulară. Toate dimensiunile, de la lățimea și înălțimea scaunului, precum și numărul de module, până la variantele de tapițerie și de ambalare a tapițeriei Alegerea este la latitudinea clientului. Fiecare dintre ele este unică. Procesul poate fi comparat cu croitoria unui costum într-un atelier. Anterior, doar producătorii de sisteme de depozitare scumpe din domeniul mobilei recurgeau la această practică…

Producătorul italian Busnelli este specializat în mobilier tapițat de peste 50 de ani. O atenție deosebită este acordată ergonomiei și confortului canapelelor și fotoliilor. Aceasta a fost ideea din spatele proiectului Busnelli Maison, pe care brandul l-a prezentat la iSaloni. Noua canapea a lui Toan Nguyen ( Toan Nguyen )- nava sa amiral.

Designerul francez este cunoscut în trecut ca fiind colaboratorul lui Antonio Citterio ( Antonio Citterio ) un clasic în viață al designului contemporan. În calitate de designer independent, Toan Nguyen și-a făcut un nume prin crearea de modele pentru clienți precum Laufen, Fendi Casa, Dedon și alții. El este un susținător al soluțiilor simple la probleme complexe. Una dintre ele a rezolvat-o pentru Busnelli.

În imagine: Designerul Toan Nguyen.

Luați în considerare celelalte colecții Busnelli.
Citește mai mult  holuri de intrare: cum să se potrivească totul în?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: