Pui sau ouă?

Designerul Chiara Rapaccini ( Chiara Rapaccini ) Chiara Rapaccini ) trebuie să se fi gândit de mai multe ori la întrebarea ce a fost înainte – ? Rezultatul este o masă joasă în formă de ou, dar… cu "picioare" de pui.

În cadrul expoziției Rapple-Rap-Design din New York, compania italiană Robots a prezentat o masă joasă cu numele molipsitor UOVO ( aceasta. — «ou." ).

Masa poate fi folosită atât în camera unui copil, cât și în camera unui adult, cum ar fi camera de zi. Trebuie să recunoaștem că locuitorii adulți ai casei trebuie să aibă simțul umorului în acest caz.

Nu este greu de ghicit că această masă ironică a designerului Chiara Rapaccini ( Chiara Rapaccini ) are forma unui ou. Nu este doar "adaptabil", ci și "pe picioare de găină", și patru deodată! Și judecând după "cioburi" pe marginea mesei, acel "pui" ciudat a început deja să încolțească…

Blatul rotunjit UOVO de la Robots este fabricat din MDF și lăcuit.. Un total de trei decorațiuni comutabile ( modele abstracte în alb și negru ). Picioarele din oțel pot fi vopsite cu pulbere de culoare portocalie strălucitoare sau cromate. Culorile pieselor pot fi combinate după cum se dorește.Citește mai mult  Mese de cafea neobișnuite
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: