Răchită lucioasă

Show room-ul din București Visionnaire a găzduit presa Românesc, a prezentat noua colecție și a servit mâncare Românesc nouă.

Proprietarii brandului Eleonora Cavalli, Bruno Bovelacci, Maria Serebryanaya și Serghei Makushev, proprietarii showroom-ului Visionnaire din București, precum și reprezentantul brandului în România, Elena Lutsenko, au găzduit oaspeții în showroom pe 28 noiembrie.

Tradiționala recepție pentru editorii și redactorii-șefi ai publicațiilor de modă și design interior s-a desfășurat într-o atmosferă caldă și plăcută. Toată lumea a apreciat noua colecție Visionnaire de Maria Serebryanaya "Imnul feminității", care a apărut expus în showroom-ul monobrand emblematic.

Cina la restaurantul "Clouds" a fost un punct culminant plăcut al recepției. Un set de degustare de 10 feluri de mâncare în stilul "Noua bucătărie Românesc" a fost creat special pentru acest eveniment de către bucătarul restaurantului Vyacheslav Kazakov.

În imagine: Eleonora Cavalli ( Visionnaire ).

În imagine: Bruno Bovelacci ( Visionnaire ), Elena Lutsenko ( VIP Studio ).

În fotografie: Serghei Makushev și Maria Silver ( Visionnaire Moscow și DOM-A ).

În imagine: Antonina Golubeva ( Harper s Bazaar ) Anna Teppati ( Visionnaire ).

Pe fotografie: ( grupul de site-uri ) Maria Silver ( Visionnaire București și DOM-A ) Oleg Golovin;.

Foto: Igor Pozdnyakov ( Visionnaire Moscow ) Bruno Bovelacci ( Visionnaire ).

Fotografia: Serghei Makushev, Maria Serebryanaya ( Visionnaire Moscow și DOM-A ) Alexander Sukhoi ( INTERNI ).

În imagine: Ludmila Stegnii ( Elle Decoration ) Eleonora Cavalli.

Citește mai mult  Cum sunt realizate bucătăriile Zeyko
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: