Scaun Dewy

Tânăra designer italiană Claudia Bignoli a ales să se relaxeze în confortul unei "pânze de păianjen": aceasta este forma pe care a ales-o pentru noul său fotoliu.

Designerul Claudia Bignoli ( Claudia Bignoli ) a fost inspirat de aspectul unei pânze de păianjen acoperite de picături de rouă. Acesta este conceptul din spatele scaunului WEB (chair. – «pânză de păianjen ).

Scaunul, spătarul și cotierele scaunului formează o plasă din oțel inoxidabil ( același material ar trebui să fie folosit și pentru picioare ). Designerul își propune să dea zonei de ședere o moliciune într-un mod neobișnuit – Șir de bile de rouă pe bare din cauciuc termoplastic ( un total de 350 de bucăți ). Bilele sunt ușor de îndepărtat și de pus din nou, dacă este necesar, datorită unor fante speciale.

Citește mai mult  7 Sfaturi pentru persoana care cumpără o masă de luat masa
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Simona

    Care este prețul și disponibilitatea scaunului Dewy?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: