Scaun Folded de la Casamania

├Än mod normal, pliurile decorative ├«mpodobesc doar tapi╚Ťeria mobilierului, dar designerul Fabio Novembre a decis s─â "├«ndoaie" sinele unui nou scaun pe care l-a proiectat pentru brandul Casamania.

Compania italian─â Casamania a prezentat la expozi╚Ťia Salone del Mobile – 2011 o alt─â crea╚Ťie original─â. Scaunul Strip a fost dezvoltat pentru brand de designerul Fabio Novembre ( Fabio Novembre ).

Învelișul acestui model neobișnuit este format dintr-o singură bucată de material "pliată" într-o singură bucată plisat. Potrivit autorului, scaunul Strip amintește de un boboc de floare înflorit sau de tivul fustei unei femei cu o fantă. Forma asimetrică a modelului permite ca acesta să arate diferit din fiecare punct de vedere.
Scaunul este fabricat din polietilenă rotativă și poate fi alb, negru, roșu, verde sau galben. Modelul poate fi utilizat și în aer liber.

O privire mai atent─â la toate piesele Casamania.
Cite╚Öte mai mult  26 de canapele din piele ├«n tonuri neutre
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: