Se odihnesc ca zeii

O vară mexicană cu noua colecție outdoor de Point.

Brandul Point- renumit producător spaniol de mobilier de exterior. Descendenții conchistadorilor l-au invitat pe mexicanul Joaquin Homs să lucreze la o nouă colecție ( Joaquin Homs ). Arhitectul și designerul s-a întors la moștenirea strămoșească. Rezultatul – Mobilier din răchită Icpalli.

Titlul amintește de zilele dominației aztece. Icpalli- este numele tronurilor pentru zei și regi. Tronuri moderne de la Point seamănă cu ele în linii mari, dar sunt în mod clar mai confortabile. Scaunele și spătarele sunt capitonate cu perne detașabile. Materialul modern Shintotex este folosit în loc de piele și viță de vie. Fibrele sintetice rezistă la capriciile vremii.. nu se teme niciodată de ploaie sau de căldură. Nuanțe de cărămidă și turcoaz de la Shintotex.. nou, special conceput pentru mobilierul Icpalli. Aromă națională în modele de rumbleweed, de asemenea. Ornamentația tradițională este foarte onorată în Mexic.

Citește mai mult  Alki vopsește scaunele în turcoaz
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: