space&interiors va avea loc la Milano

Space&interiors, o expoziție de produse inovatoare pentru casă, va avea loc în cadrul Săptămânii Designului de la Milano, între 12 și 16 aprilie.

Salone del Mobile va găzdui, printre alte mari evenimente, expoziția de referință space&interiors. Vizitatorii expoziției pot ajunge la esența însăși a arhitecturii de interior și a designului: un spațiu expozițional axat pe produse va oferi oaspeților space&interiors cele mai recente tendințe în materie de design interior și o serie de soluții inovatoare de interior de la companiile expozante.

Potrivit lui Ico Migliore ( Ico Migliore ) de la Migliore + Servetto Architects, spațiul expozițional& interioare proiectate pentru a detalia toate elementele spațiului de locuit, de la podea până la tavan. Un interior devine o hartă care poate fi explorată prin examinarea fiecărui element și prin descoperirea rolului pe care îl joacă în imaginea de ansamblu. Texturile, materialele, tehnologia și acustica vor juca un rol central la târg. Piesele de mobilier au o importanță secundară; ele sunt folosite ca mobilier logic, dar nu atrag prea mult atenția.

La space&interiors vor expune companii inovatoare cu o gamă de produse noi și neobișnuite. Vizitatorii vor face cunoștință cu acoperiri inovatoare pentru pardoseli și pereți, accesorii decorative, noi modele de uși și mânere. De asemenea, vor fi expuse sisteme de depozitare, scări, materiale pentru fațade, ferestre, pergole, soluții de iluminat arhitectural, perdele și echipamente pentru iluminat inteligent la domiciliu și multe altele.

Târgul space&interiors va avea loc în Mall Porta Nuova, situat în Brera Design District din Milano.

Data: între 12 și 16 aprilie 2016.

Pentru mai multe informații despre expoziție, vă rugăm să vizitați site-ul oficial.

Citește mai mult  Mobilier lăcuit

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: