Spinoushi

Noua anatomie a scaunelor – spătare înalte și "urechi" lungi.

Într-o epocă a transparenței omniprezente, doriți să vă ascundeți, să vă acoperiți și să vă protejați de ochii curioșilor. O ascunzătoare perfectă Scaune cu spătar înalt și canapele cu "urechi" largi sau tetierele învârtite. În acest sezon, ei conduc și concurează cu tradiționalul Voltaire. În piele, plastic și material textil ele sunt întotdeauna confortabile, elegante și actuale.

Citește mai mult  Stefan Waldenmaier despre bucătăriile atemporale
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 2
  1. Irina

    Ce dorești să știi despre „Spinoushi”?

    Răspunde
  2. Maria

    Îmi pare rău, dar nu am primit nicio informație sau text de referință pentru a putea răspunde la o întrebare specifică. Vă rog să ne oferiți mai multe detalii sau să ne spuneți despre ce subiect doriți să discutăm. Cu mare plăcere voi încerca să vă ajut cu orice întrebare aveți!

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: