trei în unu și reciclabile

Masă multifuncțională Pi Workstation. Ideal pentru camere mici.

Joe Manus ( Joe Manus ) un designer american din Georgia, face mobilier din materiale reciclate: carton, lemn, metal. Alegerea materialelor fără proprietar a fost dictată mai întâi de lipsa de finanțare, apoi s-a transformat într-un concept de design. Un minim de mijloace utilizare maximă.

Din 2010, Joe Manus produce mobilier sub marca proprie, Shiner International. Lămpile realizate din carton de ambalaj, băncile din borduri sunt extrem de populare cu consumatori avansați. La modă, original și ecologic.

Modelul Pi Workstation- Noua lucrare a lui Manus. Poate fi folosit ca birou, fotoliu și ca bibliotecă. Există un motiv pentru denumirea "Pi Workstation". Se știe că semnul lui pi este 3,14. La postul de lucru al lui Manus.. Trei funcții de bază, iar celelalte, 0.14 vor veni pe măsură ce le veți folosi.

Citește mai mult  Proiecte ale câștigătorilor concursului NEXT+ la expoziția ARCH Moscow 2012
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: