Zbur─âtor… mobilier

Produc─âtorii de mobilier le place s─â dea obiectelor lor un nume romantic. Dar colec╚Ťia Fly de la Berloni nu se nume╚Öte astfel de dragul de a face parad─â: rafturile chiar plutesc deasupra podelei. Iar silueta lor aminte╚Öte de anvergura aripilor unei p─âs─âri uria╚Öe sau de un covor zbur─âtor…

Numele modelului Zboar─â de la companie Berloni Poate fi tradus din englez─â prin "zbor". Probabil c─â ╚Öi ├«n acest caz este vorba de un zbor de imagina╚Ťie. De fapt, ├«n afar─â de "zbor".. Sistemul de depozitare modular Fly de la Berloni include multe rafturi. Acestea pot fi combinate ca un set de construc╚Ťie pentru a se potrivi cu orice dimensiune ╚Öi aspect al camerei.

Liniile geometrice stricte ale obiectelor ajut─â la "aranjarea" vizual─â a acestora spa╚Ťiul ╚Öi s─â sus╚Ťin─â scopul principal al modelului P─âstreaz─â ordinea ├«n camer─â. Formele simple ╚Öi lipsa de decora╚Ťiuni nu distrag aten╚Ťia de la obiectele de pe rafturi ╚Öi de pe blaturile de lucru. Marginile rotunjite ale corpurilor de perete ╚Öi liniile curbe ale rafturilor ├«ndulcesc aspectul o caracteristic─â izbitoare a ├«ntregii colec╚Ťii.Cite╚Öte mai mult  Cantori prezint─â mobilier matlasat
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Comments: 1
  1. Irina

    Ce ├«nseamn─â termenul „Zbur─âtor…mobilier” ╚Öi cum poate fi acesta aplicat ├«n contextul de mobil─â sau design interior?

    R─âspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: