13 modele de canapele italiene de lux în stil palat clasic

În această epocă a designului îndrăzneț, clasicismul în toate formele sale este încă în vigoare. Canapele de lux din Italia sunt apreciate de iubitorii de clasicele palatelor.

Atracția luxului

Printre canapelele de elită se remarcă canapelele italiene în stilul clasicilor palatului, care sunt destul de populare printre cumpărătorii ruși. Este de înțeles Nu doar regii iubesc mobilierul tapițat de lux.

Stilul palatului continuă să trăiască în interioarele moderne. Canapele de lux pentru astfel de interioare oferă acum mulți producători, inclusiv italieni. Canapele italiene în stil palat sunt adevărate opere de artă.

Cadrele din lemn masiv, care prin definiție este caracteristic canapelelor de elită, se disting prin finisajele lor bogate și rafinate. Aceste candelabre sunt sculptate manual, patinate, cu diferite tipuri de aurire, încrustate cu diferite specii de furnir din lemn și decorate cu piatră ornamentală.

Pentru a vă face o idee despre această splendoare, puteți, parcurgând selecția noastră de fotografii, dedicată canapelelor italiene pentru interioare de lux.

Citește mai mult  pat boemian
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: