13 tabele de transformatoare ovale

Compactă atunci când este pliată și spațioasă atunci când este desfășurată, masa ovală glisantă se potrivește într-o bucătărie mică și oferă spațiu suplimentar în cazul unui festin mare.

Soluție all-in-one

Pentru a putea găzdui din când în când un ospăț și a nu vă face griji că nu va fi suficient spațiu pentru toți invitații-.. Cumpărați o masă ovală culisantă de bucătărie. Masă ovală.. o opțiune bună pentru o bucătărie standard. Pentru a se potrivi în mod ergonomic în spațiul dumneavoastră, puteți alege pur și simplu un model cu dimensiunile potrivite. Absența unghiurilor ascuțite la o masă permite găzduirea a patru persoane în plus față de o masă pătrată de dimensiuni similare.

În acest set de imagini puteți vedea mese ovale cu diferite mecanisme de transformare. Masa ovală de luat masa glisantă poate fi mărită cu ajutorul filei de extensie, ascunsă sub blatul mesei principale. Deschideți tabelul și măriți-l scaune multiple. La unele modele, suprafețele suplimentare ale aripilor se extind, acționate de piese de susținere automată.

Dacă aveți nevoie de o masă de o anumită anvergură, dați preferință unui produs care vine cu atâtea extensii câte doriți – de la baroc la High-Tech – și care poate fi personalizat după cum doriți Inlay-urile sunt depozitate separat și puteți să le "adăugați" după cum doriți cu mesele lor. Mesele sunt realizate din lemn masiv, sticlă călită și metal. Acestea arată atractiv nu numai datorită blatului de masă cu formă distinctă, ci și datorită bazelor arhitecturale coloane, piedestaluri și picioare în formă.

Citește mai mult  Asta e.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: