Aniversarea scaunului de la Viena

Thonet sărbătorește 150 de ani de la crearea celebrului scaun "Vienna" nr. 14. Nou pentru această ocazie – un model similar pentru copii.

În cadrul companiei Thonet cred că gustul pentru mobilă bună ar trebui să fie inculcat din copilărie și să realizeze o versiune mai mică a faimosului taburet nr. 14, cunoscut acum în întreaga lume sub numele de "Scaunul Vienez".

Scaunul original nr. 14, proiectat de către Michael Thonet ( Michael Thonet ) a apărut acum 150 de ani- de atunci, este încă în producție, deși sub noua denumire de scaun nr. 214. «vieneză" scaun- Una dintre cele mai ușor de reprodus din istoria industriei mobilei: până în prezent au fost realizate peste 50 de milioane de piese.

Versiunea pentru copii este mai mică decât cea pentru adulți originalul și poate fi cu un scaun din împletitură de rattan ( o "împletitură de paie vieneză" ) sau din placaj, vopsit în albastru, roz, galben sau alb. Cadrul "vienez" Scaunul este fabricat din lemn de fag.

La fel ca și versiunea pentru adulți, scaunul Vienna pentru copii este disponibil cu diferite tipuri de scaune: rigide și faimoasa țesătură de paie.

În cadrul sărbătorii aniversare "vieneze" Fabrica Thonet a anunțat un concurs. Pentru a participa, trebuie să faceți o fotografie a scaunului nr. 214 din interior.. poate fi "habitatul" său natural sau o fotografie înscenată și o scurtă poveste despre "jubileul" din imagine.

Exemple de participări la concursuri.

  • Scaunul 214 de la Thonet
  • Scaunul 214 de la Thonet
  • scaun 214 de la Thonet
  • scaun 214 de Thonet

Scaun 214 de Thonet.

Cele 214 fotografii, alese de un juriu competent ( printre care se numără și strănepoții lui Michael Thonet ) vor fi publicate, iar autorul celei mai bune va fi premiat cu o excursie pentru două persoane la New York în primăvara anului 2010. Câștigătorii locurilor doi – zece vor primi și ei premii.

Citește mai mult  Design compact de Alexander Koval

HAIDEȚI!! Perioada de depunere a candidaturilor a fost prelungită până la 31 decembrie 2009- puteți participa, de asemenea, la concursul pentru a câștiga premiul principal.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: