Cercuri în expansiune… pe masă

Designerii coreeni Hanna & Seo au creat o masă pe a cărei suprafață curge apă ondulată.

Designerii coreeni Jeonghwa Seo ( Jeonghwa Seo ) și Hanna Chung ( Hanna Chung ) de la Studio Hanna& Seo a creat masa de ceai Ripple Effect Tea Table pentru un proiect de absolvire la Academia de Design din Eindhoven.
Numele poate fi tradus literal ca "masă de ceai cu efect de ondulare": când puneți vesela pe ea, apar ondulații în partea de sus.

În imagine: Măsuță de ceai Ripple Effect de Hanna & Seo.

Efectul este creat de un ( 2 mm ) strat foarte subțire de apă care umple blatul de lucru. Farfuria ușoară "plutește pe suprafață, în timp ce o ceașcă plină cu ceai se unduiește pe întreaga suprafață.

Autorii consideră că acest design exprimă particularitățile mentalității orientale: chiar și o mică schimbare la o persoană sau la un obiect poate avea un impact uriaș asupra a tot ceea ce o înconjoară.

Urmăriți clipul video al mesei de ceai Ripple Effect Tea Table.

Citește mai mult  Cum să cumpărați un pat și să vă bucurați de el: sfaturi și trucuri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: