Comode cu sertare din malachit și multe altele la Design Place

Design Place este acum dealer oficial al American Century Furniture.

Gama de showroom-uri Design Place a fost extinsă. Articolele marca Century Furniture pot fi comandate acum aici. Marca cu sediul în SUA produce mobilier de peste o jumătate de secol. Realizează modele pentru diferite spații De la dormitor la hol. Este vorba de mese, scaune, comode, dulapuri, canapele și fotolii, precum și numeroase accesorii.

Cadrele sunt realizate din lemn natural, iar mobilierul tapițat este tapițat în material textil și piele. Se acordă o atenție deosebită decorării: lemnul este vopsit în diferite culori și se folosesc tehnici neobișnuite. De exemplu, unul dintre cele mai populare modele – Century Furniture Comoda Consulate cu sertare. Mobilierul este realizat din arțar masiv și furniruit cu imitație de malachit. Acest model și alte modele pot fi comandate deja în showroom-ul Design Place de la ARTPLAY Design Centre.


Consultați adresa showroom-ului Design Place.

Citește mai mult  Rovese oferă o depozitare inteligentă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: