Comorile din Toscana

Metal forjat și grinzi vechi în colecția Caporali. Previzualizare a târgului iSaloni – 2013, care va avea loc în aprilie la Milano.

Marca Caporali, fondată în urmă cu peste 130 de ani, urmează tendințele actuale în materie de design. Tema Sustenabilității, sau a dezvoltării durabile, se reflectă în colecția italiană Iron Lab. Caporali a lucrat mult timp cu fier forjat. Tehnicile meșteșugărești ale strămoșilor lor sunt acum deținute de actualii proprietari ( moștenitorii fondatorului Lorenzo Caporali ( Lorenzo Caporali ) la a cincea generație ) reinterpretate într-un mod nou. Pentru noua colecție au fost invitați designeri.

Tommaso Lanini ( Tommaso Lanini ) și Andrea Borgoni ( Andrea Borgoni ) au creat modele moderne prin încorporarea de materiale antice. Designul industrial al mobilierului este înfrumusețat cu lemn. Provine din casele vechi toscane: grinzi și scânduri vechi.

Scaunul ZEDA cu zăbrele este realizat în întregime din bare de fier care se unesc și se despart în unghiuri diferite.

Rame de pat și rafturi metalice și ascetice EROICA.

Citește mai mult  Stockholm invită la expoziție
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: