Echipa 7 prezintă noile elemente

Echipa 7 prezintă noi soluții de amenajare, moderne și la modă, pentru fiecare spațiu de locuit.

Team7 a expus la târgul de la Köln cu noua lor mobilă din lemn natural. Noile produse luminoase atrag atenția prin designul lor actual și confortul funcțional.

Masa de sufragerie glisantă Yps este fabricată din lemn masiv și are același design ca și masa fixă a aceluiași model. Poate fi echipat cu una sau două extensii, creând între două și patru locuri suplimentare. Dacă se dorește, un sertar suplimentar pentru tacâmuri poate fi integrat în masă.

Patul confortabil din noua colecție Float are o tăblie încastrată. Proporțiile elegante conferă designului patului un aspect ușor, înălțător. Tăblia și cadrul pot fi realizate atât din lemn natural, cât și din piele.

Bucla, versatilă din toate punctele de vedere, impresionează prin îmbinările sale din lemn și detaliile delicate. Piesa centrală a designului- două inele conectate printr-o punte.

Citește mai mult  Mobilier pentru toate vârstele
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: