Laboratorul de somn își așteaptă oaspeții

Compania "Sleep Systems" invită pe toată lumea la marea deschidere a noului său salon. Concursuri creative, cadouri, reduceri și surprize bune îi așteaptă pe oaspeți.

Foarte curând, un al doilea showroom al companiei Sleep Systems va fi deschis la București. Ceremonia de deschidere a noului showroom, numit "Sleep Lab", va avea loc la 19 iulie 2012. Compania invită pe toată lumea să ia parte la o seară de gală atât vizitatorii obișnuiți, cât și profesioniștii în design interior.

În cadrul evenimentului, veți putea afla despre soluții gata făcute pentru somn «Sisteme de somn – despre produsele companiei Tempur, participați la concursuri și chestionare, pozați pentru o ședință foto, încercați cabina de dormit Tempur și simțiți efectul de "plutire în gravitație zero", câștigați o varietate de premii. Reducerile la produsele Tempur vor fi disponibile pentru toți invitații la eveniment.

Ora și locul de desfășurare a marii inaugurări:

19 iulie 2012
începe la ora 17:00

. 10 ( m București, Pasajul Berezovaya Roscha. Polezhaevskaya )

Citește mai mult  Dieter Rams: Reîncărcarea
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: