Odihna sub pânze

Colecția de mobilier de exterior Kettal este bună pentru exterior și acasă.

Arhitectul italian Rodolfo Dordoni ( Rodolfo Dordoni ) a avut un succes egal în realizarea de mobilier și corpuri de iluminat pentru branduri de trendsetting de la Cappellini la Artemide, precum și interioare pentru iahturi de lux. Colecția de mobilier de exterior Bitta, concepută pentru marca spaniolă Kettal, reunește toate pasiunile lui Dordoni.

Canapeaua Bitta-, de exemplu, se bazează pe compania italiană Moroso- Imaginea unei bărci cu pânze. O manta romantică care amintește de pânze. Structura scaunelor.. încurcătură de frânghii. Chiar și numele seriei înseamnă o parte a dispozitivului de ancorare a navei. Un alt prototip al colecției cuib sau cocon. Modele excelente pentru a scăpa de ochii curioși. Acesta se bazează pe.. cadru din aluminiu. Împletiturile din răchită sintetică și țesăturile impermeabile fac ca mobilierul Bitta să fie ideal pentru utilizarea în aer liber. În același timp, un leagăn sau o canapea arată, de asemenea, spectaculos în interior.

Citește mai mult  11 șezlonguri din plastic
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: