pat boemian

Cinova introduce noua "ambianță romantică". Și a ales unul dintre cele mai romantice orașe din lume, Verona.

La târgul Abitare il Tempo 2010 de la Verona, Italia () prima apariție a avut loc în septembrie Noul pat Bohémien ( it. – «boemă" ) de la compania italiană Cinova.

Modelul a fost proiectat de studioul Castello Lagravinese- de designerii Alessandro Castello ( Alessandro Castello ) și Maria Antoinetta Lagravinese ( Maria Antonietta Lagravinese ). Este o continuare a seriei de mobilier tapițat Bohémien ( canapea, fotoliu și puf ) create de duo-ul de design pentru marca Busnelli ( ambele mărci fac parte din Gruppo Industriale Busnelli ).
Caracteristica principală a noului pat Tapițerie care curge liber, ca și cum ar fi fost aruncată neglijent peste cadru. Tapițeria căpătâiului poate fi fixă ( piele ) sau detașabilă ( textil ). Fusta" decorativă în ambele cazuri este eliminat. Capătul patului Bohémien este înfrumusețat cu o plapumă decorativă. Potrivit designerilor, designul subliniază legătura dintre trecut și viitor.

Citește mai mult  23 de canapele din piele în culori vii
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: