Prezentarea colecției lui Karim Rashid pentru BoConcept

BoConcept a prezentat publicului moscovit o nouă serie de mobilier de sufragerie proiectat de Karim Rashid. Evenimentul a avut loc la mijlocul lunii martie în studiourile Rain TV.

Unul dintre punctele de atracție ale acestei primăveri în materie de design de mobilier este noua colecție de mobilier Ottawa, creată pentru BoConcept de designerul Karim Rashid ( Karim Rashid ); ( cm. «Sufrageria Spring de BoConcept de la 17.02.2012 ). Seria este interesantă, chiar și numai pentru faptul că oferă o gamă completă de produse necesare pentru amenajarea unei sufragerii și aceasta este prima experiență de acest gen din cariera designerului.

O colecție minimalistă care conține elementul natural ( culorile naturale, forma scaunelor inspirate de o ) frunză și personalitatea designerului. Covorul și ceștile, de exemplu, au amprenta degetului mare al lui Karim Rashid pe ele; unele dintre piese sunt modelate după tatuajele sale.

Am creat colecția Ottawa pentru BoConcept cu obiecte simple de design, de la cești la lămpi și mobilier de sufragerie. Sper că această colecție, inspirată de viața nordică, va aduce un pic de minimalism senzual în fiecare casă și în viața noastră de zi cu zi.

Am creat colecția Ottawa pentru BoConcept cu obiecte simple de design, de la căni la lămpi și mobilier de sufragerie. Sper că această colecție, inspirată de viața nordică, va aduce un pic de minimalism senzual în fiecare casă și în viața noastră de zi cu zi.

Ascundeți

București a văzut colecția "în carne și oase" pentru prima dată Invitații marii prezentări, care a avut loc pe 15 martie în studioul Dozhd TV. Sărbătoarea a adunat peste 300 de prieteni și fani ai brandului BoConcept- Arhitecți, designeri, jurnaliști și vedete. Noutățile care au creat un interior armonios pentru sala de mese din una dintre zonele studioului au fost prezentate publicului de către Evgeniy Rybov, gazda serii.
Prezentarea a fost încheiată cu un spectacol susținut de trupa Tokio/Machete.
Evenimentul a avut loc cu sprijinul Philips.

Citește mai mult  Adăugați și scădeți
Luați în considerare alte colecții de la compania BoConcept.

Arhitect Boris Uborevici-Borovsky.

Artista și prezentatoarea TV Alisa Bartova.

Artist și designer Armen Yeritsyan.

Anna Pyshkina ( BoConcept ) cu un prieten.

Elisabeth Golman și Natalia Sergeeva ( BoConcept ).

Pavel Kovalenko și Irina Mizunova ( Royal Beauty ).

Julia Fadeeva ( Director general adjunct al BoConcept ).

Grupul "Shining".

Performanță de Tokio.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: