Scaun cu mânere

Conceptul scaunului Duga al designerului Oleksandr Shestakovich este o combinație între cele mai bune tradiții și idei noi și originale.

Oleksandr Shestakovich, un tânăr designer ucrainean, a dezvoltat un scaun care este un fel de replică a celebrelor modele Thonet. Forma spătarului Duga este similară cu silueta clasică a unui spătar din lemn curbat.

Designerul a observat, de asemenea, că, atunci când se așează, o persoană apucă adesea scaunul și îl trage sub ea pentru a se simți confortabil. Fantele din scaun sunt exact ceea ce trebuie pentru a facilita acest lucru. Iar mutarea scaunului este mai ușoară ca niciodată.

Citește mai mult  Grădina italiană
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: