Un nou standard de la Artek și Comme des Garçons

Artek este unul dintre cei mai vechi producători de mobilier din Finlanda. În această toamnă, brandul a lansat un nou produs, dar nu este vorba de scaunul din placaj îndoit pentru care compania este atât de cunoscută. Această specializare "de interior" nu a împiedicat-o să lanseze un parfum care a fost dezvoltat în colaborare cu casa de modă Comme des Garçons.

S-ar putea crede că noul parfum ar fi Creația comună a mărcii de mobilier Artek și casa de modă Comme des Garçons Alias este un parfum conceput pentru parfumarea încăperilor, dar este un parfum pentru oameni.

Compoziția parfumului Standard a fost dezvoltată de Christian Astuguevieille ( Christian Astuguevieille ) parfumier al Comme des Garçons Artek. Sticla austeră încorporează un parfum unisex, care este alcătuit dintr-o combinație de elemente sintetice și naturale. Notele de vârf ale parfumului includ ghimbir, fenicul, mosc, șofran, tei și cedru, în timp ce notele de bază ale parfumului se deschid cu rozmarin finlandez, linnea nordică și metal ruginit.


Lansarea parfumului Standard este unul dintre evenimentele cheie ale aniversării de 75 de ani a Artek.


Numele Standard ( "standard" ) reflectă filozofia mărcii Artek, bazată pe ideea de sisteme și standarde în designul de mobilier. Este un așa-numit "sistem" Fondatorul Artek, Alvar Aalto» ( Alvar Aalto )- de la renumitul designer și fondator al Artek. Aalto a creat într-o perioadă în care mobilierul era făcut pentru un anumit interior, însă credea că producția în masă, standardizarea și unificarea au permis ca mobilierul să fie mai versatil și potrivit atât pentru proiecte standard, cât și pentru proiecte individuale. Nu este o coincidență faptul că noutatea parfumului este, de asemenea, unificată.. Standart este atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Citește mai mult  Koinor vă invită să vă așezați în confort

Vă rugăm să rețineți – pentru ședința foto, sticla "pozează" pe faimosul taburet, creat de Alvar Aalto în 1932-1933. Ulterior, modelul a fost reeditat de numeroase ori în diverse finisaje, iar în 2007 a fost lansat modelul. Ca parte a unei campanii de conservare a resurselor naturale, fabrica, în loc să producă scaune noi, a asamblat și restaurat modele din anii 1930 și le-a pus din nou pe piață.

Fragrance Standard a fost pus în vânzare în Dover Street Market din Londra pe 15 octombrie anul acesta și va fi disponibil în curând la toți distribuitorii Artek și Comme des Garçons. Acesta va fi disponibil în apă de toaletă la prețul de 76 de euro pentru un flacon de 100 ml.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: