13 exemple de tapet liliac

Liliacul – culoarea primăverii și a tandreței – este destul de neutră și calmă. Dar nici nu poate fi acuzat că nu are chip. Explorați selecția foto și vedeți cum arată tapetul liliac în casa dvs.

Vis liliac

Liliac- este cu siguranță o culoare de perete foarte bună pentru interioarele casnice. Este calm și natural, dar are totuși mult caracter. Dacă doriți să creați o atmosferă de liniște și pace, cu o notă de sofisticare la modă, atunci tapetul mov este o alegere minunată. Mobilierul și accesoriile din lemn, alb-negru și violet ar arăta deosebit de armonios pe fundalul tapetului liliachiu.

Liliac – O culoare romantică, asociată cu primăvara și cu primele sale flori blânde. Cu toate acestea, modelul floral- nu este singurul decor ales de designeri atunci când decorează tapet și panouri de culoare liliachiu. Da, sunt o mulțime de motive florale.. de la naiv și simplu la pretențios și baroc. Dar, în afară de ele, modelele geometrice, abstracte, suprarealiste, stilizate sunt folosite destul de activ. Un efect vizual interesant este obținut prin combinarea suprafețelor mate și lucioase pe suprafața tapetului.

În colecția noastră puteți găsi chiar și tapet violet, colorat cu un pigment natural de perle. Placajul de mamă de năut al tapetului refractează frumos lumina și este realizat din hârtie care a fost acoperită manual cu un strat protector de ceară de albine.

Citește mai mult  Reduceri imbatabile la Ampir Décor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: